25 Ocak 2011

Şeriata 2 yıl kaldı!

Bu sabah mail kutuma gelen bu yazıyı paylaşıyorum...

------------------------------------------------------------
Şeriata iki yıl kaldı...
2.5 yil once listeye gonderilen bir mesajda ozetle:

"Seriat onundeki uc engel icin sunlar yapilacak:

Birincisi muhalefeti susturmak, Ataturkculeri sindirmek. Kalan Atatukculer ve ulusalcilari ortadan kaldirmak.

Ikıncisi Orduyu etkisiz hale getirmek.

Sonuncusu Mustafa Kemal Ataturk'un defterini durmek.

Ortalik sutliman oldugunda Anayasa degistirilecek, ilimli islam olarak takdim edilecek plan seriat adim adim uygulanacak,

Fethullah ulkeye geri donecek, dini lider olarak seriat duzeninde gorevini surdurucek.

Kurdistan kurulacak" denmişti.

Bugun:

Aczimendi lideri Muslum Gunduz'un TV de ifade ettigi gibi Kemalist laik rejim yikilmak uzeredir. Bir yillik omru kalmistir.

Muhalefet susturulmustur.

Ordu etkisiz hale getirilmistir.

Ataturk'un defteri durulmustur.

Seneye:

Mukerrer oylarla, bilgisayar oyunlariyla, bindirilmis tarikat kitalariyla, tava, tencere, patates, seker, un, yag, nohut, fasulye, mercimek, pirincle, kira yardimlariyla, is olanaklariyla secimde AKP % 50 den fazla oy alacak.

Secimden sonra mecliste dinci-bölücü isbirligi ile yeni bir Anayasa yapilacak. Bunun anlasmasi Fethullah ve Bolucubasi arasinda gecenlerde imzalanmistir.

Kurtce 2. resmi dil olacak, Kurtce egitim, yargilama vb serbest olacak, belediyelere genis yetkiler verilecek, hatta belediye zabitalari kentsel guvenlikleri saglayacak, bolucubasi once ev hapsine cikarilacak sonra tamamen serbest kalacak, boylece once federe sonra bagimsiz Kurt devletinin alt yapisi olusturulacak, gizli gorevi olasi TSK mudahalesine engel olmak olan TSK dan bagimsiz sInIr ordusu kurulacak, bu ordu ve polis agir silahlarla donatilacak ve TSK'dan guclu hale gelecek, alevi acilimi adi altinda din dersleri gecici olarak zorunlu olmaktan cikarilacak, "mecburen Tekke ve Zaviyeler yasasini ortadan kaldirmamiz gerek" denilip cem evleri serbest birakilirken dergahlar da serbest birakilmis olacak, tarikatler gun yuzune cikacak, medreseler kurulacak, turban tum kamusal alanda dahil olmak uzere her yerde serbest kalacak, anayasanin laiklikle ilgili tum maddeleri kaldirilacak vb.

Baskanlik sistemi getirilecek RTE'ye baskanlik yolu acilacak.

Ertesi yil:

Kademeli mahalle baskilariyla kadinlarin, kizlarin basi acik gezmeleri, alkollu icki satisi, ickili lokanta ve barlar tarihe karisacak. Tum kadin ve kizlarimiz tedricen kapanacak. Namaz saatleri memurlarin ve iscilerin dinlenme saati olacak. Resmi tatil Cuma - Cumartesi olacak. vb. Sonunda cem evleri kapatilacak. Okullarda din dersi tekrar zorunlu hale gelecek, bu derslerde uygulamali namaz kilma ve Kur'an okuma ogretilecek.

Alevi ve laik devlet taraftarlari icin Turkiye yasanmaz hale gelecek.

Şeriat yumurtayla önlenemez. Öyle bir duruma gelindi ki kafaya yumurta atanın kafasını kıracaklar.



"Demokratlara, laik devlet taraftarlarına geçmiş olsun."

6 yorum:

  1. bu yazıyı saklayıp iki yıl sonra seninle yeniden konuşmak isterim.. bu yazıyı yazan arkadaş fazla komplo teorisi kurmuş olacak... sadece gülerim yazana da yollayana da..

    YanıtlaSil
  2. sokim bu mail kutularının hepsine benımkide erotik shop gibi oldu sacma sapan fantezi haberleri gelip duruyor :D:D:D iki yıl sonra gorusmek üzere .... dipnot olarakta seriattan bu kadar korkmana gerek yok o şuphesiz ki onda merhamet sonsuzdur ...

    YanıtlaSil
  3. sevgili adsız,sen daha uyu bakalım.eksiği yok,fazlası var..bunlar ne ki.. Allah vatanımı,milletimi uykusundan uyandırsın..

    YanıtlaSil
  4. adım resul adımın gozukmesi lazım anlayamadım orasını !! benım uyudugum filan yok ama sen seriatın ne oldugunu bilmiyorsun bence ?

    YanıtlaSil
  5. iyi şeriat geliyosa şükür.
    o zaman senin gibi Atatürk'ü anlamayan ama ona tapan kafası çalışmayan, Atatürk'ün aksine düşünmeden, anlamadan, anlamaya çalışmadan yaşayan organizmalardan da kurtuluruz sevgili yazar bozuntusu.
    öptüm.

    YanıtlaSil
  6. korktuğunuz şeriat dediğiniz şey Allah' ın kurallarıdır. sizin paranoyalarınız gibi zorla gelemez bu ülkeye. genel eğilimin o yönde olması lazım. ama sizin gibi din düşmanları ve dininden uzak yaşamaktan rahatsız olmayan müslümanlar ağırlıkta olduğu sürece panik yapmanıza gerek yok. bütün pisliği, kulis faaliyetlerini, din düşmanlığını, antidemokratlığı, ergenekonu, ırkçılığı, bölücülüğü siz yapın ve karşı tarafı bu saydıklarımla ve yobazlıkla suçlayın oh ne ala dünya. ayna ya bakın ve sadece huzuru ve dinini yaşamaya çalışan insanları rahat bırakın artık. o kadar rahatsız etmeye başladınız ki inananları en sonunda sağduyu mağduyu kalmayacak, paranoyalarınız gerçek olacak. ama unutmayın planlanan bir şekilde değil sizin kışkırtmalarınız ve terbiyesizliğiniz yüzünden olacak muhtemelen. ya karşılıklı sabır göstereceğiz ve birbirimizle yaşamanın yollarını bulacağız ya da sizinde körüklediğiniz gibi kutuplaşmaya gideceğiz.

    YanıtlaSil